Baja

2022.02.17. 07:24

Magánzárkában kezdi a börtönéveket Aurelio

Egy egyórás élő videóban búcsúzott a rajongóitól a bajai celeb, akiről egy darabig nem hallunk majd, hiszen rövidesen elkezdi a börtönbüntetését. A Bors kiderítette, az első 10 napot karanténban kell eltöltenie.

Baon.hu

Tíz napig magánzárkában lesz Aurelio. Fotó:Borsonline.hu

Igencsak jó hangulatban telt Aurelio Caversaccio szerda délelőttje – legalábbis úgy tett a születésnapos valóságshow-hős, mint akivel minden rendben van. Az igazság ezzel szemben az, hogy rövidesen drámai módon megváltozik az élete  – adta hírül a Bors.

Aurelio – mint arról mi is beszámoltunk – jogerősen 3,5 év börtönbüntetést kapott emberrablásért, illetve a drogügyei miatt. Szerdán egy fizetős élő videóban megosztotta a készülődés perceit. A figyelem biztosan jól esett neki, főleg annak fényében, hogy jó időre el lesz zárva a követőitől, sőt minden más embertől is. A Bors megtudta: 10 napig biztosan magánzárkában lesz majd. Bár Aurelio úgy hirdette, hogy a születésnapján vonul be, kiderült, csupán ma kezdi meg a büntetése letöltését. 

Volt már ennél jobb születésnapja 

 

K**vára fel vagyok készülve, mindenre számítok… Vissza is híztam, 90 kiló vagyok, így meg tudom védeni magam– mondta Aurelio, aki azt is elmesélte, hogy milyen érzésekkel vág neki élete egyik legkülönlegesebb kalandjának.

– Nem vagyok hajlandó depressziós lenni. Pozitívan gondolkodom, nem fog megtörni a börtön. Persze, lehetne jobb születésnapom is, de rosszabb is. Tavaly a Maldív-szigeteken ünnepeltem, idén kicsit szerényebben nyomom…

 

Aurelio élő videóját nem nézte nagy tömeg, de így is összejött 130-140 ember, akik ha fejenként befizették a 2 ezer forintot, már akkor 300 ezer forintot kaszált azzal, hogy elbúcsúzott. 

Nem biztos, hogy megvárja a szerelme 

 

– A börtönből hasznot húzok – magyarázta Aurelio. – Egy életrajzi könyvet írok majd, amiből sok pénzt keresek, leszokom a kávéról és a cigiről is. Ezek a terveim – harsogta.

 

– Nekem a sors most ezt a küldetést szánta… – magyarázta Aurelio, aki arról is mesélt, hogy a szerettei mit gondolnak a kialakult helyzetről. –  A barátnőm szerintem kicsit örül, hogy megszabadul tőlem, mert elég sok vagyok és idegesítő. De a viccet félretéve, nyilván nagyon hiányzunk majd egymásnak. A kapcsolattartóm az anyukám lesz, Edit, a szerelmem és Pumped Gabó is. Editnek egyébként azt mondtam, hogy nem kötelező megvárnia engem. Ha úgy érzi, hogy annyira stabil a szerelmünk, hogy folytatni akarja, amikor kijövök, akkor mehet. Én szeretném folytatni. Ha nem, nem. Egyébként, ha nem lett volna ez az ügy, már nem biztos, hogy együtt lennénk, mert sokszor kihúztam a gyufát, sokszor nem tartottam be az ígéretemet, viszont ezen nagyon szeretnék változtatni és változtatni is fogok. 

Ha bántják bent, perelni fog 

 

Aurelio felkészült arra is, hogy az ismertsége és a megosztó személyisége miatt belekötnek majd a rabok, esetleg a fegyőrök. 

 

– Az ügyvédeim alig várják, hogy meghallják, hogy panaszkodom, azonnal pert indítok és leperelem róluk a gatyát, ha bántanak engem! – magyarázta emelt hangon, majd így folytatta: – Börtön fokozatot kaptam, de semmit sem tudok még a körülményeimről. Karanténnal kezdek, aztán elvisznek majd valahova, ahol elkezdem a büntetést. Hogy a 3,5 évből mennyit kell ülnöm, azt nem tudom, de az egészet biztosan nem! Ha annyit kellene börtönben lennem, ez a videó a Bahamákról sugározna – utalt arra Aurelio, hogy abban az esetben elmenekült volna az országból.

A Bors megkereste Aurelio ügyében a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóosztályát, ahonnan megtudtuk, hogy a celeb az első 10 napját valóban magánzárkában tölti, hiszen a pandémia miatt a bevonuló rabok karanténba kerülnek, hogy megóvják a többi rab egészségét.

– Tájékoztatjuk, hogy minden fogvatartott a büntetés-végrehajtási intézetbe történő befogadásuk során egészségügyi vizsgálaton esnek át, amit a bv. intézet orvosa és egészségügyi személyzete hajt végre. Minden újonnan befogadott személyen COVID-tesztet is végeznek, majd a vizsgálatot követően – amennyiben felső légúti tünetek jelenléte nem tapasztalható – a korábban bevezetett szabályoknak megfelelően közösségbe helyezésük kizárólag 10 nap elkülönítést követően történik meg. Az elkülönítés időszaka alatt speciális szabályokat alkalmazunk, mely kiterjed a személyes érintkezés, a fertőtlenítés, a járványügyi megfigyelés és ellátás, valamint a mozgási útvonalak szabályozására – tájékoztatott a Büntetés-végrehajtás sajtóosztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!