Exatlon/Videóval

2022.02.17. 10:16

A Bajnokok nyerték az első végjátékot

Szerda este az első végjátékkal folytatódott a TV2 sport-reality-je, az Exatlon Hungary All Stars. A kecskeméti karatebajnok, Virág Andris sérülése miatt ezúttal csak a pálya széléről szurkolhatott csapattársainak.

K. N.

Archív felvétel. Fotó: TV2

Az első szettben a tavalyi győztes, kecskeméti tanuló, Herczeg-Kis Bálint Kempf Zozó ellen indította a küzdelmet. Az ügyességi részhez egyszerre érkeztek a játékosok, itt ezúttal be kellett dobni a forgó lyukakba a labdát. Bálint hamar előnybe került, de Zozó gyorsabban teljesítette végül a feladatot, így a pirosak szerezték az első pontot.

2-2-nél Bálint Somhegyi Krisztiánnal versenyzett. Krisztián dobásai pontosabbak voltak a végén, így a piros játékosé lett a pont.

A folytatásban fordítottak a kékek, 5-3-as Kihívó vezetésnél jött ismét Herczeg-Kis Bálint Krisztián ellen. A Bajnok ismét gyorsabban teljesítette a pályát, majd az ügyességi feladatnál is kevesebbet hibázott, így 5-4-re zárkóztak a Bajnokok.

5-5-nél Bálint ellenfele ismét Kempf Zozó volt. Bálint gyorsabban teljesítette a pályát, de ezúttal sem sikerült a pontszerzés, 6-5-re fordítottak a pirosak. Az első szettet végül 7-5-re nyerte a Bajnokok férfi csapata.

A második szettet 7-5-re nyerték a Bajnokok női csapata, ezzel eldőlt, hogy ismét a Kihívók közül kerül ki az első párbajozó. Statisztika alapján pedig Salander Dorina küzdhet pénteken a bentmaradásért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!