Exatlon / Videóval

2022.01.25. 12:43

Két hét után visszatértek Herczeg-Kis Bálinték a villába

Megkezdődött az Exatlon All Stars negyedik hete, ezúttal is a villáért folyt a küzdelem.

K. N.

Archív-felvétel Fotó: TV2

Bár múlt héten a Kihívóktól távozott Mischinger Péter, hétfőn mindkét csapat egy-egy játékossal gyarapodott, hiszen Ungvári Miklós és Kása András is csatlakozni tudott a játékhoz.

A villajáték első szettjében a lányok versenyeztek, melyet végül 7‒3-ra nyertek a Kihívók.

A második szett a fiúkról szólt. Herczeg-Kis Bálintnak – Jósa Danny volt az ellenfele. Az akadálypályát kiválóan teljesítették a fiúk, egyszerre érkeztek az ügyességi feladathoz. Itt Bálint kecskeméti gimnazista, az Exatlon harmadik évadának győztese kezdett jobban, kapásból ledobta a az akasztóról az első kockát a háromból, de Dannynek volt válasza, sőt előnybe is került. Bár centiken múlt a bajnokok pontszerzése, Bálint végül hamarabb szedte le a bábut, amivel 3‒0–s előnybe kerültek a Kihívók.

A folytatásban Virág András, kecskeméti karatebajnok és Kása András mérte össze erejét. A kék játékos kissé lemaradva követte a karatebajnokot a pályán, aki elsőként érkezett a kockákhoz, itt viszont erős dobásaival jobban teljesített Kása. A jól sikerült bemutatkozással már 4‒0-val mentek a kihívók és három pontra kerültek a teljes nap megnyerésétől.

5‒0-s előnynél Bálint ellenfele Kempf Zozó volt. A pályán gyorsan előnyre tett szert Bálint, és elsőként ért az ügyességi feladathoz. Bár Zozónak hamar sikerült leszedni az első kockát, a folytatásban tarolt Bálint, és 6‒0-ra növelte az előnyt, így már csak egy nyert versenyre volt szükség a folytatásban. A pirosak viszont behúzták a becsületpontot.

6‒1 után Virág Andris vághatott vissza Kásának, Az első piramishoz hamarabb érkezett a kecskeméti fiú, aki az ügyességi pályához is gyorsabban ért, azonban Kása ezúttal is pontosabban dobott, így 7‒1-re megnyerték a második játékot is a Kihívók, így két hét után visszaköltözhettek a villába, ahol a kékek extra meglepetésként az első adást is visszanézhették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!