Celebfigyelő

2022.01.23. 09:39

Hosszú Katinka visszaemlékezett az előző évre, Nagy Adrit titkon fotózták a tengerparton

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

baon.hu

Fotó: Nagy Adri Facebook-oldala

Szvitacs Alexa, a Kecskeméti Spartacus korábbi asztaliteniszezője Instagram oldalán tette közzé, hogy lassan négy éve, hogy túlélte a toxikus sokk szindrómát. 

„Nagyon nehéz volt, de úgy érzem, főnixként támadtam fel és 2022-re magabiztosan állíthatom, erősebb vagyok, mint valaha." – írja a sportoló.

Halmosi Viktória, kecskeméti származású influencer Finnországban szexi fehérneműben gyönyörködik a hófehér tájban.

Döme Gábor, halasi világbajnok sporthorgász egy TikTok videóban számolt be arról, hogy egy pár napra kiköltözött a fagyos Duna-partra, ráadásul nem volt a sátrukban fűtés, így - 6 fokos hidegben aludtak.

Hosszú Katinka, bajai származású olimpiai bajnok úszó is megemlékezett 2021-ről, az instagram oldalán egy rövid kis videóban.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekes telefonját elcsente a kisfia, aki titkon képeket készített róla Spanyolország homokos partjain. A színésznő örömmel osztotta meg rajongóival, milyen fotók készültek róla és a tengerpartról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!