Exatlon / Videóval

2022.01.26. 13:42

Elsöprő győzelmet arattak Herczeg-Kis Bálinték

Előnyjátékkal folytatódott kedd este az Exatlon All Stars. A kecskeméti karatebajnok Virág András ezúttal nem tudott csapata segítségére lenni.

K. N.

Simán hozták a játékot a Kihívók. Fotó: TV2

Kétszer tíz perces Exaball játékkal indult a keddi műsor. Az első szettben hamar két gólos előnyre tettek szert a Bajnokok, akiknek ezúttal nélkülözniük kellett Virág Andrást, aki kisebb betegséggel küzd jelenleg. Bár szépítettek a Kihívók, a Bajnokok a hajrában bebiztosították a szettgyőzelmet.

A második szettben is a Bajnokok kezdték a gólgyártást, a hatodik percben pedig már három góllal vezettek. A Kihívóknak ezúttal is volt válasza, de csak egy gólt hoztak össze Ungvári Miklós bravúros védéseinek is köszönhetően, így 3‒1-re hozták a második etapot is. Ezzel megnyerték az Exaball versenyt.

A pihenést követően esti küzdelemmel, Előnyjátékkal folytatódtak a küzdelmek.

A Kihívó lányok 7‒3-ra győzték le a Bajnokokat az első szettben, majd a második szettben ismét a férfiak csaptak össze. 

A második versenyen a tavalyi nyertes, kecskeméti gimnazista Kihívó Herczeg-Kis Bálint Kempf Zozóval mérkőzött. Bár néhány másodperccel hamarabb ért Zozó az ügyességi feladathoz, azonban a Bajnok nem tudott pontosan lőni, míg Bálint négy üveget is kitört. A piros játékos csak egy üveget tudott törni, így 2‒0-ra növelte előnyét a kék csapat.

2‒1-es kék vezetésnél Bálint ellenfele Jósa Danny volt. Utóbbi beragadt a forgóajtót követően, így Bálint ért végig elsőként az akadálypályán. A folytatásban sem hibázott, és behúzta a Kihívók harmadik pontját. 

A hétfői versenyhez hasonlóan ezúttal is gyengélkedtek a Bajnokok, nem tudták tartani az iramot a kékekkel, így hamar 5‒1-re vezettek Bálinték. A tavalyi nyertes ekkor ismét Zozóval versenyzett. Ezúttal vissza tudott vágni a bmx világbajnok 5‒2-re szépítve az állást. A hajrában azonban nem termett babér a pirosaknak. 7‒2-re hozták a szettet a Kihívók, ezzel megnyerve az Előnyjátékot, amellyel elképesztő előnyhöz jutottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!