Exatlon / Videókkal

2022.01.28. 15:45

A Bajnokok nyerték a végjáték második felvonását is

Csütörtökön rendezték az Exatlon Hungary All Stars második végjátékát.

K. N.

Archív-felvétel Fotó: TV2

Mint arról korábban beszámoltunk, a szerdai adást a Bajnokok nyerték, ezáltal a legrosszabb statisztikával rendelkező Szabó-Thomka Hanna már biztosan párbajozik pénteken. Csütörtökön pedig kiderült, hogy a pirosak ezúttal megúszták a párbajt és a másik párbajozó is Kihívó lesz.

A verseny előtt a műsorvezető, Monoki Lehet bejelentette, hogy a kecskeméti karatebajnok, Virág András továbbra is betegséggel küzd, így ezúttal sem számíthattak rá a Bajnokok.

Az első szett ezúttal is a lányok között dőlt el, a Bajnokok 7‒5-ös győzelmet arattak.

Forrás: TV2

A második szettben 1‒0-s Bajnok vezetésnél a harmadik széria nyertese, a kecskeméti gimnazista Herczeg-Kis Bálint Ungvári Miklóssal kezdte a küzdelmeket. Bár Ungi remekül teljesítette az akadálypályát, az ügyességi feladatnál ezúttal sem volt szerencséje, és a Kihívó szerezte a pontot, ezáltal 1‒1 lett az állás.

2‒1-es Bajnok fórnál Bálint Jósa Dannyvel mérte össze erejét. A kecskeméti játékos ezúttal is megmutatta, hogy nem véletlen a tavalyi győzelme, 2‒2.

3‒3-nál ismét Ungi volt Báli ellenfele, a Bajnok, Kása András ellen megszerezte első pontját, azonban Bálinttal ezúttal sem bírt. 4‒3-ra fordítottak a Kihívók.

A folytatásban is kiélezett volt a küzdelem, 6‒5-ös Kihívó előnynél Bálint a szettgyőzelemért és a döntő játszmáért versenyzett. Míg Ungi a hirtelen halált akarta behúzni, azonban a kecskeméti versenyző pontosabban dobott a végén, így 7‒5-re nyerték a második szettet a kékek.

A Döntő szettben nem bírt Herczeg-Kis Bálint Somhegyi Krisztiánnal, aki gyorsabban dobálta le a labdákat, ezzel a második végjátékot is a Bajnokok nyerték meg. 

A péntek esti párbajban Hanna ellenfele egy kék játékos lesz, akit a legjobb statisztikával rendelkező Herczeg-Kis Bálint választ ki. 

Forrás: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!