vége a válogatottságnak

2018.03.23. 10:57

Orbán Viktor megköszönte Görbicz Anita teljesítményét

A kormányfő Facebook-oldalán búcsúzott a sportolótól.

Gyõr, 2018. március 22. A magyar nõi kézilabda-válogatottból visszavonuló Görbicz Anita (k) Novák András a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Pálinger Katalin alelnök, korábbi csapattársa társaságában a gyõri Audi Arénában 2018. március 22-én. A kézilabdázó 2002 és 2017 között 233 mérkõzésen lépett pályára nemzeti színekben. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán köszönte meg Görbicz Anitának a női kézilabda-válogatottban nyújtott teljesítményét.

„Mindent köszönünk, Anita // Thank You for everything, Anita!”

- írta közösségi oldalán a kormányfő, aki mellékelte az origo.hu cikkét a játékos csütörtöki búcsúztatásáról.

Görbicz Anita 2002 és 2017 között 233 mérkőzésen lépett pályára nemzeti színekben és 1111 gólt lőtt, világbajnoki ezüst- és bronzérmes, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes. A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) visszavonultatta a női válogatott 13-as mezszámát, amelyben Görbicz Anita szerepelt.

Görbicz Anita klubjában, a Győri Audi ETO-ban folytatja pályafutását.

Borítókép: Görbicz Anita, Novák András a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke és Pálinger Katalin alelnök, korábbi csapattársa társaságában MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában