európai kupák

2018.07.16. 20:00

Kemény visszavágók várnak a magyar csapatokra

Egyik magyar labdarúgócsapat sem tudott előnyt szerezni a nemzetközi kupák selejtezőjének első fordulójában, a párharca első mérkőzésén.

Budapest, 2018. július 12. A ferencvárosi Sztefan Szpirovszki (j) és az izraeli Avi Rikan a labdarúgó Európa Liga-selejtezõ elsõ körében játszott Ferencváros - Makkabi Tel-Aviv mérkõzésen a Groupama Arénában 2018. július 12-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Illyés Tibor

A magyar bajnok Vidi FC Luxemburgban döntetlent játszott a Dudelange-zsal a Bajnokok Ligájában, és ugyancsak 1-1-es eredményt ért el itthon a Ferencváros az izraeli Makkabi Tel-Avivval szemben az Európa Ligában.

Utóbbi sorozatban a Budapest Honvéd a macedón Rabotnickitől, az Újpest FC pedig az azeri Neftcitől kapott ki 2-1-re, illetve 3-1-re idegenben.

A visszavágókat kedden és csütörtökön rendezik. A főtáblára kerüléshez mindkét sorozatban négy párharcot kell megnyerniük a magyar kluboknak.

Bajnokok Ligája, selejtező, 1. forduló, visszavágó:

kedd:

Vidi FC-Dudelange (luxemburgi), Felcsút 20.15 (az első mérkőzésen: 1-1) (M4 Sport)

Európa Liga, selejtező, 1. forduló, visszavágók:

kedd:

Budapest Honvéd-Rabotnicki (macedón) 18.00 (1-2) (M4 Sport)

csütörtök:

Makkabi Tel-Aviv (izraeli)-Ferencváros, Netanya 19.00 (1-1) (Duna World)

Újpest FC-Neftci (azeri) 21.00 (1-3) (Duna World)

Borítókép: A ferencvárosi Sztefan Szpirovszki (j) és az izraeli Avi Rikan a labdarúgó Európa Liga-selejtező első körében játszott Ferencváros – Makkabi Tel-Aviv mérkőzésen a Groupama Arénában 2018. július 12-én.

MTI Fotó / Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!