Waterpolo Masters Summer Cup

2020.08.07. 12:50

Ismét medencébe ugrik a Millennium Masters

A férfi vízilabda Magyar Kupa jövő heti helyosztói kísérő eseményeként rendezik a Waterpolo Masters Summer Cup elnevezésű kupát, melynek keretében újra medencébe ugrik az olimpiai bajnok legendákból álló Millennium Masters gálacsapat.

Budapest, 2017. augusztus 11. A Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium - Darkside mérkõzése elõtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 11-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Czagány Balázs

Az esemény pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy

az együttesben ott lesz Szécsi Zoltán, Märcz Tamás, Steinmetz Barnabás és Ádám, Kis Gábor, Hosnyánszky Norbert, Fodor Rajmund, Kiss Gergely és Biros Péter.

A tornán négy csapat indul, a Millennium Masters mellett ott lesz a masters világ- és Európa-bajnok Oázis Sport Club, az OSC masters csapata, valamint a Ferencváros együttese, amely az 1998-ban Kupagyőztesek Európa Kupáját nyert gárdára épül. Érdekesség, hogy utóbbi csapatban több olyan játékos is szerepel majd, aki a Millennium Masters tagja, így ex-ferencvárosiként Kiss Gergely, a Steinmetz-testvérek vagy éppen Fodor Rajmund.

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely elmondta, a vízilabda kupasorozat fontosságát szeretnék támogatni és népszerűsíteni azzal, hogy újra együtt, egy torna keretében szállnak vízbe ötkarikás aranyérmes társaival. Hozzátette, bízik benne, hogy minél többen látogatnak majd ki a Margitszigetre.

A masters korosztály mérkőzéseit a strandvízilabda szabályai szerint 20 méter hosszú pályán 4+1 játékos játssza.

A masters torna meccseit szerdán és csütörtökön a BENU Magyar Kupa összecsapásait követően rendezik 20.45 és 21.30 órától, az eseményre napijegyeket lehet vásárolni hétfőtől.

Borítókép: A Millennium csapatnéven induló magyar válogatott játékosai a masters korosztályú vizes világbajnokság vízilabdatornájának Millennium – Darkside mérkőzése előtt a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. augusztus 11-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!