Eldőlt

2023.01.12. 14:47

Kleinheisler a Panathinaikoszban folytatja pályafutását

Honlapján jelentette be a görög klub a magyar válogatott középpályás érkezését.

MTI

Kleinheisler László, a magyar válogatott tagja a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Kleinheisler László a Panathinaikosz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

A görög klub csütörtökön a honlapján jelentette be a magyar válogatott középpályás érkezését, akivel 2026 nyaráig szóló megállapodást kötött.

Magyarországon a Puskás Akadémia FC, a Videoton és a Ferencváros csapatában futballozó Kleinheisler külföldön Németországban (Werder Bremen, Darmstadt), Kazahsztánban (FC Asztana) és legutóbb Horvátországban (NK Osijek) szerepelt, az eszékieknél 2019 február közepe óta játszott.

A 44-szeres válogatott játékos új csapata vezeti a görög bajnokságot, 17 mérkőzésen 42 pontot szerzett, és négy ponttal áll a második helyezett AEK Athén előtt.

A 28 éves játékos ügynöke, Filipovics Vladan az M1 aktuális csatornának azt mondta:

a futballistának több kérője is volt, Horvátországon belülről és Európából is, és olyan csapathoz akart szerződni, amelynek esélye van bajnoki címet nyerni, s a nemzetközi porondon szerepelni. A menedzser a futballistáért fizetett átigazolási összegről nem kívánt nyilatkozni.

Ahogy fogalmazott: Kleinheisler szeretne jó teljesítményt nyújtani új klubjában és a válogatottban is, nem érzik úgy, hogy ez lenne az „utolsó nagy dobása”, ha lehetőség adódik rá, a jövőben szeretne még „egy következő lépést tenni felfelé”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!