Labdarúgás

2022.12.16. 13:58

Elköltözik a Ferencváros az Európa-liga nyolcaddöntős mérkőzéseire

Az már biztos, hogy a Puskás Aréna lesz az otthona a Ferencvárosnak márciusban, az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában – jelentette be Kubatov Gábor klubelnök.

Ferencvárosi TC (FTC) – Crvena zvezda EL labdarúgó mérkőzés képen: szurkolók B közép

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

A Ferencváros elnöke a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjújában elmondta, hogy egyeztettek a szurkolóikkal, kikérték a szakmai stáb és a játékosok véleményét is, és mindenki úgy gondolta: nem gond, menjenek a nemzeti stadionba. Kubatov Gábor azt is elárulta: a klub kérvényezte az UEFA-nál, hogy a Ferencváros az Európa-liga nyolcaddöntőjében már a Puskás Arénában léphessen pályára.

A Ferencváros következő ellenfele tizenhat csapat közül kerül ki, a BL-csoportharmadikok az El-csoportmásodikok ellen vívnak a legjobb tizenhat közé jutásért. Előbbi sorban a Barcelona és a Juventus neve is megtalálható, utóbbiak körében a Manchester United és Schäfer András csapata, az Union Berlin is. A Fradi Európa-liga-csoportgyőztesként vár ellenfélre – emlékeztet a Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!