US Open

2022.08.26. 07:25

Jani Réka búcsúzott a selejtezőben

Jani Réka három játszmában kikapott az ausztrál Astra Sharmától az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének második fordulójában, New Yorkban, így nem jutott a 128-as főtáblára.

Jani Réka a vereséggel nem jutott a 128-as főtáblára

Forrás: AFP

Fotó: Thomas Samson

A világranglistán 134. magyar játékos a második szett közepéig, 4:1-es vezetéséig irányította az összecsapást a rangsorban 191. helyen álló riválisával szemben, ám ekkor Sharma magára talált és egyenlített, ráadásul a záró felvonásban is ő volt a jobb. A mérkőzés két és fél óráig tartott.   

Udvardy Panna (78.) szerdán meccslabdáról kapott ki, míg kedden Piros Zsombor búcsúzott a kvalifikációban. A főtáblára kerüléshez három találkozót kell megnyerni.

A US Open hétfőn kezdődő főtábláján Fucsovics Márton (96.) a 30. helyen kiemelt amerikai Maxime Cressyvel, Bondár Anna (56.) az olasz Camila Giorgival (68.), míg Gálfi Dalma (91.) a spanyol Nuria Párrizas Díazzal (64.) találkozik.   

Eredmény:   

nők, selejtező, 2. forduló:
   ----------------------------
Astra Sharma (ausztrál)-Jani Réka (30.) 2:6, 6:4, 6:3

Forrás: MTI

Címkék#Jani Réka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!