Labdarúgás

2022.08.31. 19:40

Bosnyák válogatott középpályással erősített a Ferencváros

Amer Gojak a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott horvát Dinamo Zagrebtől érkezett.

Ihor Haratyin, a Ferencváros (b) és Amer Gojak, a Zágráb játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott FTC–GNK Dinamo Zagreb első mérkőzésen a zágrábi Maksimir Stadionban 2019. augusztus 6-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Antonio Bat

Amer Gojak személyében 33-szoros bosnyák válogatott középpályással erősítette meg keretét a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.

Az Európa-liga csoportkörében szereplő csapat honlapján szerdán jelentette be a megállapodást a 25 éves futballistával, aki a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott horvát Dinamo Zagrebtől érkezett.

Gojak 2015 óta 206 mérkőzést játszott a zágrábi együttesben – a 2020/21-es idényt kölcsönben a Torino FC-ben töltötte –, legutóbb augusztus 22-én, a norvég Bodö/Glimt ellen hosszabbításban 4-1-re megnyert BL-selejtezőn lépett pályára.

Gojak – Muhamed Besic, Eldar Civic, Adnan Kovacevic és Stjepan Loncar után – az ötödik bosnyák válogatott légiósa a Ferencvárosnak.

Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző játékosai a bajnokságban három mérkőzést követően százszázalékosak, szerda (ma) este a Vasas otthonában lépnek pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!