Római tenisztorna

2022.05.08. 16:15

Fucsovics feladta a Lajovic elleni meccset

A magyar sportoló nem jutott főtáblára a római salakpályás tenisztorna férfiversenyében.

Fucsovics Márton nem jutott főtáblára a római salakpályás tenisztorna férfiversenyében, mert az első szettben feladta mérkőzését a selejtező második fordulójában.

A magyar teniszező elveszítette az első négy játékot vasárnap a szerb Dusan Lajovic ellen, majd a találkozó 24 perc után félbeszakadt, mert elkezdett esni az eső. A kényszerű várakozás során Fucsovics jelezte, hogy nem folytatja a mérkőzést.

A magyar szövetség közösségi oldala szerint Nagy Zoltán edző elmondta, hogy Fucsovicsot már szombaton is erős fejfájás gyötörte, gyógyszert kapott, de nem javult az állapota. Ennek ellenére vasárnap pályára lépett, ám a fejfájás újra jelentkezett, amit az esőszünetben megpróbáltak enyhíteni, de nem sikerült, így nem tudta folytatni a meccset. Egyelőre nem tudni, mi okozza a fejfájást, így az edzői stáb még egyeztet arról, hogy mikor lépjen újra pályára Fucsovics.

Eredmény:

férfiak, 5,4 millió euró (2,052 milliárd forint) összdíjazás:

selejtező, 2. forduló:
Dusan Lajovic (szerb)-Fucsovics Márton (6.) 4:0-nél Fucsovics feladta.

Borítóképünkön Fucsovics Márton. Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában