Ország-világ

2020.07.31. 17:35

17 és 18 éves sportolólányokról akart titokban fotót készíteni

Közleményben tudatta három cég együttesen, hogy a Szombathelyi Kéziladba Klub utánpótláskorú játékosairól valaki az öltöző ablakból próbált felvételt készíteni. Az ügyben rendőrségi feljelentést is tettek.

A Szombathelyi Kéziladba Klub és Akadémia Pődör György ügyvezető, a Falco KC Szombathely Kft. Gráczer György ügyvezető és a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. Leidli Géza ügyvezető együttes közleményét változtatás nélkül közöljük:

„2020. július 29-én az Aréna Savariában edző SZKKA utánpótláskorú játékosai jelezték edzőiknek, hogy az általuk használt öltöző ablakán valaki felvételt próbál készíteni róluk.

A tegnapi napon a panaszt kivizsgálták.

A mai napon az ügyben érintett önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságban dolgozó munkavállaló munkaviszonya azonnali hatállyal megszűnt.

Az ingatlant kezelő Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. a mai napon rendőrségi feljelentést tett. Tekintettel a folyamatban lévő eljárásra az ügy lezárásig további nyilatkozatot nem áll módunkban megtenni.”

Úgy tudjuk, hogy az ifi csapat tagjairól próbált valaki fotót készíteni. A lányok 17, 18 évesek.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!