Mexikó

2019.03.17. 08:02

Stollár Fanny párosban megnyerte a guadalajarai tenisztornát

A magyar teniszező és amerikai partnere, Maria Sánchez megnyerte a guadalajarai 125 ezer dollár (35 millió forint) összdíjazású női challenger tenisztorna páros versenyét.

90316195. Zapopan, 16 Mar 2019 (Notimex-Guillermo Abogado).- Las tenistas méxico-estadunidense María Sánchez y la húngara Fanny Stollar ganaron la final de dobles contra la sueca Cornelia Lister y la checa Renata Voracova, en el Abierto de Zapopan, evento avalado por la Asociación Femenil de Tenis (WTA, por sus siglas en inglés). NOTIMEX/FOTO/GUILLERMO ABOGADO/STAFF/SPO/

Forrás: NOTIMEX / AFP

Fotó: Guillermo Abogado

A 20 éves Stollár és partnere a szombati döntőben szoros és sima játszmában, 75 perc alatt győzte le a svéd Cornelia Emily Lister és a cseh Renata Voracova kettősét.

A juniorként wimbledoni páros bajnok Stollár negyedszer jutott WTA-tornán páros döntőbe, és ezekből kétszer ünnepelhetett. Első diadalát tavaly a spanyol Georgina Garcia Perez oldalán aratta Budapesten, ám idén februárban a brit Heather Watsonnal kikapott a fináléban a BOK Csarnokban, így nem tudta megvédeni címét.

A magyar teniszező várhatóan kilenc helyet javítva a 80. lesz hétfőtől a páros világranglistán. Stollár a jövő héten Miamiban versenyez, és egyéniben a selejtezőben kezd.

Borítókép: Stollár Fanny és Maria Sánchez a győzelem utáni sajtótájékoztatón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában