Hazatérés külföldről

2019.01.05. 09:26

Válogatott focistával erősödhet az NB I

Elek Ákos jó eséllyel a Vidibe igazol.

Bár még nem jelentették be, de a Bors információi szerint szinte biztosan a Vidiben folytatja a tavasszal a pályafutását a 48-szoros válogatott Elek Ákos, akinek 2018. december 31-én lejárt a szerződése a kazah Kajrat Almatinál.

A portál felidézi: a focista az utóbbi időben egyre többször emlegette, hiányzik a felesége és a két kislánya, akik itthon maradtak. „Elsősorban már férjként és apaként tekintek magamra. Nagyon nehezen viselem, hogy több ezer kilométer választ el a családomtól” – idézi a cikk a játékost, aki 2008 és 2012 között már szerepelt a Videotonban, 87 meccsen 11 gólt szerzett.

Elek Ákos (j) és a belga Toby Alderweired a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntõjének Magyarország – Belgium mérkõzésén Toulouse-ban 2016. június 26-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor

A Bors cikkében azt írja: Futács Márkó is hazatérhet, hiszen a horvát Hajduk Splittől augusztusban távozó, azóta itthon edző csatár a Diósgyőrben a 2013-2014-es idényben már szerepelt kölcsönben, és van rá esély, hogy most odaigazol. Ezzel kapcsolatban viszont a játékos menedzsere, Filipovics Vladan az nso.hu-nak azt nyilatkozta:

„Nem tárgyalunk magyar klubokkal Márkóról. Több külföldi érdeklődés is befutott, jelenleg nem opció az, hogy Futács Márkó a Diósgyőr labdarúgója legyen” – mondta Filipovics az NSO-nak.

Hozzátette, a januári átigazolási időszak csak most kezdődött, ezért nehéz megmondani, mi lesz a labdarúgóval, aki elsősorban külföldi folytatásban gondolkodik.

Borítókép: Futács Márkó a Hajduk Split játékosaként. Fotó: m4sport.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!