NB I.

2018.06.11. 15:51

Paintsil távozik a Fraditól

A Ferencváros támadó középpályása, a ghánai Joseph Paintsil a belga KRC Genk csapatába szerződik.

Felcsút, 2018. május 5. A ferencvárosi Joseph Paintsil (fent) és a fehérvári Anel Hadzic a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC - Ferencváros mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 5-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kovács Tamás

A belga klub honlapjának hétfői beszámolója szerint megállapodtak a játékos ghánai klubjával, a Tema Youth-szal az átigazolásról. Azt írják, hogy a 20 éves futballista hétvégén átesett az orvosi vizsgálatokon, négy plusz egy idényre szóló szerződést ír alá Genkben, a csapathoz pedig a nyári felkészülés kezdetén csatlakozik.

Paintsilt tavaly vette kölcsön a Ferencváros, amelyben szeptember eleje óta 25 bajnoki mérkőzésen tíz gólt szerzett. A Videotonnak lőtt találatát a szurkolók a tavalyi év legszebbjének választották.

Borítókép: A ferencvárosi Joseph Paintsil és a fehérvári Anel Hadzic a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Videoton FC – Ferencváros mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 5-én.

MTI Fotó / Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!