Kamionverseny

2018.05.12. 10:04

Harmadszor is Eb-címet szerezne Kiss Norbert

Harmadik Európa-bajnoki címét szeretné ebben a szezonban megszerezni Kiss Norbert kamionversenyező, aki tavaly hat futamgyőzelemmel a harmadik helyen végzett a bajnokságban.

Mogyoród, 2017. augusztus 26. Kiss Norbert a Kamion Európa-bajnokság magyarországi futamán a mogyoródi Hungaroringen 2017. augusztus 26-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Máthé Zoltán

A versenyző az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában azt mondta, jó irányban indult el a csapat a fejlesztéssel, és biztos abban, hogy javulni fognak. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a technikai szabályzat nyitott, bárki fejleszthet bármit, ezért nem tudni a pontos erőviszonyokat. Céljuk azonban, hogy harcban legyenek a bajnoki címért.

Elmondta azt is, hogy el tudták kezdeni a közös munkát a gyárral, a Mercedes mérnökei a motorfejlesztésben segítenek majd a csapatnak. Bár a két hét múlva kezdődő misanói idénynyitóra még nem lesznek meg az első fejlesztések, a második, hungaroringi fordulóra már kerülhet friss fejlesztés a kamionba, amellyel a futamgyőzelemre is esélyesek lehetnek.

Borítóképünkön Kiss Norbert a Kamion Európa-bajnokság magyarországi futamán a mogyoródi Hungaroringen 2017. augusztus 26-án.

MTI Fotó: Máthé Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!