FTC-Rail Cargo

2018.04.10. 15:10

Sikeres volt a kézikapus térdműtéte

Sikeres volt a ferencvárosi kézilabdakapus, Szikora Melinda térdműtéte.

Dabas, 2018. január 28. Marija Jovanovic és Szikora Melinda örül a gyõzelemnek a nõi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntõjének elsõ fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Buducnost Podgorica mérkõzésen a dabasi OBO Arénában 2018. január 28-án. A Ferencváros 34-26-ra legyõzte a montenegrói csapatot. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kovács Tamás

A csapat honlapjának beszámolója szerint a játékos szerdán el is hagyhatja a kórházat, s azonnal megkezdi a rehabilitációt.

„Hétfőn Tatán máris megműtöttek, a beavatkozás során pótolták a keresztszalagot. Az orvosok arról tájékoztattak, hogy jól sikerült az operáció” – mondta Szikora.

A 29 éves kapus a szombati, Rosztov-Don elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős mérkőzés első percében rosszul lépett, letapadt a lába, s ennek következtében a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag.

A teljes felépülése várhatóan hat hónapot vesz igénybe.

A BL-negyeddöntő első felvonásán a Rosztov-Don 31-29-re nyert Dabason a ferencvárosiak ellen.

Az FTC-Rail Cargo keretében a szintén válogatott Bíró Blanka maradt az egyetlen rutinos kapus.

Borítókép: Marija Jovanovic és Szikora Melinda örül a győzelemnek a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria – Buducnost Podgorica mérkőzésen

MTI Fotó / Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!