női kézilabda-válogatott

2018.03.27. 11:19

Sikeres volt Tomori térdműtétje

Sikeres volt Tomori Zsuzsanna válogatott kézilabdázó hétfői térdműtétje.

Gyõr, 2018. március 22. Tomori Zsuzsanna sérülése után a földön a nõi kézilabda Európa-bajnoki selejtezõ 3. fordulóján játszott Magyarország - Hollandia mérkõzésen a gyõri Audi Arénában 2018. március 22-én. Magyarország-Hollandia 18-19. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Krizsán Csaba

„Az operáció során az elülső keresztszalag komplett szakadása mellett a külső holdasporc kosárfül-szakadását találtuk, amelynek megfelelően a szakadt részek eltávolítása után a keresztszalagot artroszkópos eljárással pótoltuk saját inából” – tájékoztatta a Győri Audi ETO KC honlapját Balogh Péter csapatorvos, aki a Petz Aladár Megyei Oktatókórházban végezte el a beavatkozást.

A szakember hozzátette, a műtét jól sikerült, szövődmény nem volt, és megerősítette, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának várható felépülése hat hónapot vesz igénybe.

A 30 éves Tomori múlt csütörtökön, a Hollandia elleni győri Európa-bajnoki selejtező hajrájában sérült meg súlyosan.

Borítókép: Tomori Zsuzsanna sérülése után a földön a női kézilabda Európa-bajnoki selejtező 3. fordulóján játszott Magyarország – Hollandia mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. március 22-én.

MTI Fotó / Krizsán Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!