Gyerekprogram

2022.08.18. 10:00

Varázsligetté alakul a Városliget (videó)

Varázslatos kalandok várják a Városligetbe látogatókat augusztus 20-a és 21-e között. A programsorozat a Vajdahunyad várától egészen a Kós Károly sétányig tart majd, ahol igazi csodákban lehet részük kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Tűzmadarak művészei a Városligetben

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A budapesti Városliget igazi Varázsligetté változik a Szent István Napnak köszönhetően. Két napon át csodák és izgalmak váltják egymást, kiváló játékokkal várják a családokat. A kulturális programokon túl a gyerekek játékos honvédségi bemutatókkal ismerkedhetnek, így például a lézerlövészetet is kipróbálhatják majd - áll a Szent István Nap honlapján.

A Tintaló Társulás a cirkusz és a bábszínház varázslatos egyvelegével várja az érdeklődőket. A mesékről a Simorág TánCirkusz gondoskodik, akik élőzenével színesítve a műsort minden korosztályhoz szólnak. Várják a leendő hercegeket és hercegnőket is, hogy kitanulhassák a mesterség minden csínját-bínját. Önképző artistákból álló cirkuszi társulaton is ámulhatunk, hála a Tűzmadarak Varázslatos vásári mutatványainak, de találkozhatunk István király és Gizella királyné óriásbábjaival is.

A Varázslatos Mesék birodalmában mesekiállítás, cirkuszi játszóház, tekergőtér és különböző előadások várják a kicsiket és a gyereklelkű felnőtteket egyaránt, a Varázs Várban pedig a régi, vásári életet tapasztalhatják meg az arra járók.

A sokszínű programokról egy kis bemutató videó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában