Zongoramaraton

2022.04.06. 15:00

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet a hétvégén a Festetics Palotában

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

A zongoramaraton első napján, szombaton 11 órakor Balogh Ádám Beethoven, Szkrjabin és Kapusztyin, 16 órakor ifjabb Balázs Elemér Liszt, Wagner és Vecsey, este fél 8 órakor Érdi Tamás Liszt, Debussy és Kodály műveit játssza a Festetics Palota Tükörtermében - közölték a szervezők.
   

Vasárnap 11 órakor Boros Misi koncertjén Bach, Brahms és Bartók művek hangzanak el, 16 órakor Marczi Mariann az Ábrahám Consort közreműködésével Bach- és Mozart-versenyműveket és egy zongoraszonátát ad elő. Este fél 8-kor Polgár Éva Liszt, Debussy és Kodály műveivel zárja a kétnapos koncertsorozatot.
   

A hangversenyekre az elmúlt két évben elmaradt zongoraestek jegy- és bérlettulajdonosai is átcserélhetik jegyeiket. A cserekoncertekre kizárólag az [email protected] e-mail-címen lehet jelentkezni.

Borítókép: illusztráció

Címkék#zongora

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában