Eiffel Műhelyház

2022.01.09. 08:10

Kölcsönös információcserét kezdeményez a színházak között az Opera

Összehívják a vezetőket, hogy szakmai keretek között, a 4. OperaFórumon beszéljék át évadaikkal kapcsolatban tisztázandó kérdéseiket.

A 2021-es tervekkel és nyilatkozatokkal összhangban, a sajtóbéli üzengetés helyett a Magyar Állami Operaház 2022. január 27-én délután ismét összehívja a vidéki nemzeti színházak vezetőit, hogy szakmai keretek között, a 4. OperaFórumon beszéljék át évadaikkal kapcsolatban tisztázandó kérdéseiket – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

A Magyar Állami Operaház művészeti vezetése folytatva az Operaházban évekkel ezelőtt útjára indított OperaFórumok hagyományát, a közelmúltban hivatalosan is átadott Eiffel Műhelyházába invitálja a 6 vidéki nagyváros nemzeti színházainak igazgatóit és zeneigazgatóit, valamint a Kolozsvári Magyar Opera vezetőit.

Az esemény keretében a multifunkcionális létesítmény bemutatása mellett a tervek szerint lehetőség nyílik a futó és a következő operaévadok kapcsán egymás kétoldalú tájékoztatására, és az esetleges problémák megvitatására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában