Kezdődjön jól az ősz

2021.09.06. 10:25

Több mint 50 programmal indul összművészeti fesztivál

A rendezvény célja, hogy az emberek újra visszataláljanak a kultúrához, illetve a színházon keresztül közelebb kerüljenek egymáshoz.

Színházi előadásokkal, workshopokkal és további művészeti eseményekkel készül Budapesten a Ráday utcában a reSTART Feszt, amely hat színház közreműködésével valósul meg szeptember 24. és 26. között. A rendezvény keretében nyolc helyszínen több mint ötven program várja az érdeklődőket. A színházi előadásokon kívül az eseményeken a részvétel ingyenes.

A reSTART Feszt programokat kínál gyerekeknek és családoknak. Az interaktivitást és a társasjátékokat kedvelők, illetve a klasszikus színház iránt érdeklődők is találnak nekik szóló eseményt. A műsorban szerepel többek között értelmi fogyatékos színészek közreműködésével készült előadás. Továbbá a közönség megtekintheti Jordán Tamás önálló estjét, Fodor Tamás színész pedig az élőben szaval majd a VerShaker Youtube-csatornáján.

A jegyként funkcionáló karszalag kedvezményre jogosít a fesztivál együttműködő partnereinél, például a Jelenke Bisztrónál. További információk a rendezvény Facebook-oldalán olvashatóak.

A fesztivál az Itt és Most Társulat, a Karaván Színház, a Pinceszínház, a Stúdió K Színház, a Kettőspont Színház & Spirituális Ügynökség és a MáSzínház közreműködésével valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában