Kulturális maraton

2021.07.26. 12:43

Több mint 70 programmal várja látogatóit a KultÉj

Az érdeklődők fegyverbemutatón, fáklyás romkerti vezetésen, nyomozós játékon és római halottidézésen is részt vehetnek. 

Július 31-én kora délutántól késő estig tart Óbudán a KultÉj rendezvény, amelyet már második alkalommal rendeznek meg a harmadik kerületben működő kulturális intézmények összefogásával. Az esemény keretein belül a látogatók összesen 13 helyszínen csatlakozhatnak például hangulatos sétákhoz, tárlatvezetésekhez és hagyományőrző bemutatókhoz.

A rendezvénynek többek között az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park, a Budapest Galéria, a Godot Kortárs Művészeti Intézet és a Goldberger Textilipari Gyűjtemény ad otthont. Ezen kívül foglalkozásokkal és bemutatókkal készül az Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont, a Kassák Múzeum, a Kiscelli Múzeum, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, az Óbudai Múzeum, a Polaris Csillagvizsgáló, az Óbudai Kulturális Központ, az Óbudai Platán Könyvtár és a Vasarely Múzeum is.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy bizonyos helyszínekre csak védettségi igazolvány felmutatásával lehet belépni. Részletesebb információk a rendezvény Facebook oldalán olvashatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában