Járvány

2021.06.27. 17:30

A koronavírus elleni küzdelem hőseinek muzsikál Szarka Tamás

Az eseményen Müller Cecília országos tisztifőorvos mond beszédet.

Budapest, 2020. október 17. Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerzõ énekel a Missa Missio - Mise a legüldözöttebb vallásért címû zenemûvének õsbemutatóján a Szent István-bazilikában 2020. október 17-én. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Kézfogás című ünnepi koncertjével tiszteleg a ma hősei előtt Szarka Tamás. A Kossuth-díjas zenész, zeneszerző az orvosok, ápolók, tanítók több mint egy éve tartó, a koronavírus-világjárvány megfékezése érdekében vívott emberfeletti küzdelmét köszöni meg június 29-én este 7 órai kezdettel a budapesti Szent István-bazilikában, ahol Missa Missio című miséjét adja elő.

Az eseményen Müller Cecília országos tisztifőorvos mond ünnepi beszédet.

A Missa Missio című mű budapesti ősbemutatója 2020. október 17-én volt ugyancsak itt, a Szent István-bazilikában. A zeneszerző akkor azt nyilatkozta, zenéjén keresztül erősíteni szeretné a magyar emberek, családok értékrendjét és szeretne hozzájárulni a keresztény kultúra népszerűsítéséhez.

Borítókép: Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző énekel a Missa Missio – Mise a legüldözöttebb vallásért című zeneművének ősbemutatóján a Szent István-bazilikában 2020. október 17-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában