klasszikus

2020.11.23. 14:21

Az árnyék nélküli asszonnyal folytatódik az OperaSzerda műsora

A keresztmetszetet a Zoób Kati által a 2014-es operaházi bemutatóhoz tervezett jelmezek felhasználásával Lázár Katalin állítja színpadra.

Budapest, 2019. február 21. Sümegi Eszter Gioconda szerepében Amilcare Ponchielli Gioconda címû operájának próbáján az Erkel Színházban 2019. február 20-án. A mûvet február 22-én mutatják be Almási-Tóth András rendezésében, Kesselyák Gergely karmester vezényletével. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Richard Strauss Az árnyék nélküli asszony című operájának keresztmetszetével folytatódik a héten az OperaSzerda műsora az OperaLive vetítéssorozatban.

Az árnyék nélküli asszony legjobb részletei az Opera vezető szólistái és fiatal művészei – Komlósi Ildikó (Dajka), Sümegi Eszter (Császárné), Kovácsházi István (Császár), Rálik Szilvia (Barakné), Haja Zsolt (Barak / Hírnök), Bakonyi Anikó (Sólyom) és Zemlényi Eszter (A templomküszöb őre) – előadásában szólalnak meg. Zongorán közreműködik Dallos Erika, műsorvezető Mona Dániel.

A keresztmetszetet a Zoób Kati által a 2014-es operaházi bemutatóhoz tervezett jelmezek felhasználásával Lázár Katalin állítja színpadra – közölte a dalszínház.

Közvetítéseivel párhuzamosan az Opera új kezdeményezést indított közösségi oldalán. Hétfő délig várják az [email protected] e-mail címre a nézők által hangfájl formájában beküldött tapsok felvételeit, hogy azokat játsszák be a jövőben az egyes produkciók után.

Borítókép: Sümegi Eszter az opera egyik vezető szólistája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában