Összművészet

2020.07.14. 07:32

Elmarad a vajdasági Dombos Fest

Nem lehet megtartani a 20. Dombos Festet, a Vajdaság egyik legismertebb összművészeti fesztiválját a szerbiai járványügyi korlátozások miatt.

A Muzsikás együttes a tizenötödik Dombos Festen a vajdasági Kishegyesen 2015. július 2-án.

Forrás: MTI

Fotó: Molnár Edvárd

Az idei, jubileumi fesztivált rendhagyó módon két helyen, a kishegyesi helyszín mellett a palicsi nyári színpadon rendezték volna meg július 18. és 26. között közölték hétfőn a szervezők.

Mint a közlemény emlékeztet, mások mellett fellépett volna Lajkó Félix, Berecz András és Csík János és a MEZZO, a Parno Graszt, Szabó Balázs triója, Tom White & the Mad Circus, a Novan Experiment, a Gyémánt Bálint trió, a Modern Art Orchestra, a Besh o droM, az Ötödik évszak, Herczku Ági és a Banda, a Dresch Vonós Quartet, a Bazseva, a Fokos, valamint Mohammad Reza Mortazavi is.

Jelenleg dolgozunk azon, hogy méltó módon megemlékezzünk a Dombos Fest huszadik jubileumáról, figyelembe véve a Dombos-szellemiséget, közönségünk igényeit és a tervezett művészek névsorát

idézi a közlemény Horváth Lászlót, a Dombos Fest alapítóját, művészeti vezetőjét.

A szervezők hangsúlyozták: szomorúak vagyunk, hogy nem tudjuk ezekkel a páratlan művészekkel közösen megünnepelni a fesztivál huszadik születésnapját, de mindannyiunknak vannak idős és beteg ismerősei, a saját jókedvünkért nem tehetjük ki veszélynek őket.

Borítókép: a Muzsikás együttes a tizenötödik Dombos Festen a vajdasági Kishegyesen 2015. július 2-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában