müpa

2020.01.07. 21:03

Alexander Gavrylyuk sérülése miatt Balázs János ad zongoraestet

Amennyiben a sorozatra bérletet váltók közül valaki nem szeretné a koncertet meghallgatni, számukra cserejegyeket biztosítanak a rendezők.

Alexander Gavrylyuk sérülése miatt Balázs János ad zongoraestet január 14-én a Müpában, a koncertre korábban megváltott jegyek a vásárlás helyszínein január 9-én estig visszaválthatók – közölték a szervezők kedden.

A január 14-i előadáson Balázs János repertoárjában szerepelni fognak többek között Chopin Asz-dúr (Hősi) polonéz, Liszt Dante szonáta, Wagner-Liszt Izolda szerelmi halála című zenei művek.

Ha a Müpa-sorozatra bérletet váltók közül valaki nem szeretné a koncertet meghallgatni, számukra cserejegyeket biztosítanak a rendezők az alábbi koncertek valamelyikére a Zeneakadémiára vagy a Festetics Palotába.

A bérletesek számára felajánlott első cserekoncerteken, március 2-án Rost Andrea (szoprán), Vigh Andrea (hárfa) és Kelemen Barnabás (hegedű) előadásában hallhatóak lesznek többek között Spohr Szonáta hegedűre és hárfára, Saint-Saëns Fantázia szóló hárfára, Händel Lascia ch'io pianga és Ravel Öt népszerű görög dallam című művei.

Április 14-én Jonathan Biss zongoraestjén felcsendülnek Beethoven G-moll szonáta, B-dúr szonáta, Cisz-moll szonáta című művei. Május 19-én Debussy Metszetek, Franck Prelúdium, korál és fúga; Beethoven F-moll szonáta és Liszt: Velence és Nápoly című zenei művei kerülnek műsorra.

A következő három koncert programjában szerepel Balog József és Érdi Tamás zongoraestje; Ifj. Balázs Elemér zongorakoncertje és Balogh Ádám zongoraestje is.

A részletes program megtekinthető a www.azongora.hu és a www.jakobikoncert.hu weboldalakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában