Bulvár-celeb

2021.07.22. 07:53

Tízemeletes társasház tetejéről dobott le egy beton járólapot egy férfi Egerben

Egy 20 éves férfi szórakozásból ledobott egy járólapot az egyik egri tízemeletes társasház tetejéről, amivel összetört egy autót, majd több emberre is rátámadt a belvárosban.

Forrás: ügyészség

A már többször büntetett, csavargó és italozó életmódot folytató férfi azok után utazott Egerbe márciusban, hogy összeveszett a Jászságban élő családjával. Az egri utcákon töltötte a napjait és az éjszakáit is.

Március 26-án délután, részegen egy nyitott ajtón keresztül feljutott egy tízemeletes társasház tetejére, ahol előbb könnyített magán, majd

felkapott egy járólapot, amit puszta szórakozásból ledobott. A járólap egy parkoló kocsira esett, aminek betört a szélvédője és behorpadt a teteje.

Ezzel megközelítőleg 1 millió forintos kárt okozott.

Két hónappal később, egy este a város főterén hangoskodott, majd minden ok nélkül odament egy fiúhoz és többször nagyon erősen megrúgta, egyszer a fején is.

Két nappal később a Dobó téren vert meg két fiatalt, ezután vették őrizetbe.

Az ügyészség nagyobb kárt okozó rongálással, garázdasággal, továbbá többrendbeli súlyos-, illetve könnyű testi sértéssel vádolja a férfit.

Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre, valamint határozott időre tiltsa ki Egerből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában