Agresszív támadás

2023.03.20. 07:22

Újra kellett éleszteni egy férfit, akit két társa vert meg

A sértett az ütések miatt elborult a padon, majd a kapucnija fennakadt annak háttámláján. A rendőrök és a mentők élesztették újra – közölte a rendőrség a honlapján.

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: christinarosepix

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. március 19-én 14 óra 12 perc körül érkezett bejelentés, miszerint a XI. kerületben, a Kosztolányi Dezső téren két férfi bántalmaz egy harmadikat – olvasható a Police.hu oldalon.

A helyszínre kiérkező rendőrök megtalálták a bejelentésben szereplő három férfit, akik közül egyikőjük a bántalmazás következtében elborult egy padon. 

A sértett a kapucnijánál fogva fennakadt a pad háttámláján és már nem lélegzett, így azonnal megkezdték az újraélesztését, amit átadtak a kiérkező mentőszolgálat munkatársainak.

A sikeres újraélesztést követően a férfit kórházba vitték, míg a másik két férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságon. Elszámoltatásuk jelenleg is folyamatban van.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket.

 

Címkék#verekedés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában