Krimi

2023.02.07. 12:52

Mi történik itt? Hét zalaegerszegi iskolához rohantak a rendőrök reggel

Bombával fenyegetőző e-mailt kapott hét zalaegerszegi iskola kedden reggel.

Forrás: zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

A zaol.hu információi szerint az intézmények kiürítése megtörtént, majd elkezdődött az épületek átvizsgálása az ilyenkor szokásos protokoll szerint. A rendőrség még nem nyilatkozott az ügyről. Az érintett iskolák: Ady, Csány, Dózsa, Ganz, Kölcsey, Petőfi, Zrínyi.

Friss információk:

Sznopek Veronika, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére közölte: a rendőrség tevékenység-irányítási központjába reggel nyolc óra után érkezett bejelentés arról, hogy a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum e-mailben kapott fenyegetést, miszerint hét zalaegerszegi oktatási intézményben bomba van elhelyezve.

A rendőrök minden helyszínen szakképzett bombakutatókkal, valamint robbanószer-kereső kutyák segítségével vizsgálták át az épületeket. Robbanószerkezetet vagy gyanús tárgyat sehol sem találtak.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben indított nyomozást.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!