Krimi

2022.12.06. 00:01

Megrázó részletek: súlyos betegség állhatott a csesztregi házaspár tragédiája mögött

Először vélhetően feleségével, majd később önmagával is végzett a 71 éves B. Tibor a Zala megyei Csesztregen.

Fotó: Bors

Egy egész település gyászolja Csesztregen azt az idős házaspárt, akinek a holttestét vasárnap délután találták meg otthonukban. Kiderült, hogy a 73 éves asszonyt, B. Máriát meggyilkolták, míg férje, Tibor önkezével vetett véget életének.

Az alig 900 lelkes településen mindenkit sokkoltak a történtek, a helybeliek szerint a több évtizede boldog házasságban élő pár imádta egymást.

– Évek óta ismerem Marikát és Tibit, és mindig is csodálatos embereknek tartottam őket. Tisztességgel dolgoztak egész életükben, példás szülőkként nevelték fel a lányukat, akiből tanár lett – mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse. Hozzátette, hogy a pár még nyugdíjas éveikben is tisztelte és szerette egymást.

Súlyos betegek voltak

Az utóbbi időben már csak Tibi bácsival találkoztak, ugyanis Marika súlyos beteg lett.

– Tibi járt a boltba, postára, mindenhova, mert Marika beteg lett. De amennyire tudjuk, Tibi ápolta őt, ahogyan csak tudta, végig a felesége mellett állt a betegsége idején – mondta az ismerős. 

Azonban pár héttel ezelőtt a férfi is szomorú hírt kapott, mikor kiderült, hogy daganatos beteg, ráadásul a betegség már több áttétet is képzett.

Holttestüket lányuk, Nelli találta meg

– Nellike gyakran látogatta a szüleit, segített nekik, nagyon jó viszonyban voltak, amennyire mi tudjuk. Valószínűleg éppen látogatóban volt, amikor rábukkant a szülei holttestére. Szörnyű, hogy látnia kellett. Marika teste az egyik szobában hevert. Remélem, hogy elég erős lesz, és fel tudja dolgozni a történteket – reménykednek a helyiek.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!