Krimi

2022.11.01. 05:55

Női holttestet találtak Fehérváron a vidámparki tónál

Egy kutyáját sétáltató járókelő vette észre a holttestet a tóban.

Forrás: feol.hu

Fotó: Nagy Zoltán Péter

Egy kutyáját sétáltató helyi lakostól származik az információ, miszerint

 

a székesfehérvári vidámparki tó szűrőrácsán fennakadt egy halott nő teste.

 

A szemtanúk értesítették a mentőket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek. A vizsgálat jelenleg is folyik, vizsgálják a körülményeket, mi lehetett a nő halálának oka. Az esettel kapcsolatban a feol.hu meg kereste a rendőrséget és a mentőket is.

 

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője, Méhes Dóra elmondta, hogy az eset vonatkozásában kiérkezésükkor sajnos már mentőellátásra nem volt szükség. 

 

 

Fotós: Nagy Zoltán Péter / Forrás: feol.hu

A megyei hírportál elküldte kérdéseit az illetékes Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, akik a következő információval szolgáltak:

„Tájékoztatjuk, hogy a rendőrségre 2022. október 30-án 10 óra 4 perckor érkezett lakossági bejelentés, mely szerint Székesfehérváron, az egykori Vidámparki csónakázó-tóban egy 50-60 év körüli női holttestet találtak. 

 

Az eset kapcsán bűncselekményre utaló gyanú nem merült fel, a rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja a körülményeket”

 

– olvasható válaszukban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!