Krimi

2022.11.15. 19:14

Halálos baleset: a vétkes sofőr próbálta újraéleszteni a 93 éves nénit

A 93 éves nő egy frontális balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy még a helyszínen meghalt Veszprém megyében.

Forrás: veol.hu

Fotó: Kovács Erika

Egy kisbusz és egy személyautó karambolozott Káptalantóti és Köveskál között kedden délelőtt, tudta meg a veol.hu Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivőtől.

A helyszínen Máté Alexandra rendőrségi szóvivő elmondta, 

 

a Toyota kisbuszt egy 58 éves káptalantóti férfi vezette Mindszentkálla felől Káptalantóti felé, aki eddig ismertlen okból áttért a szemközti sávba egy kanyarban, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzukival. Utóbbit egy 66 éves tapolcai férfi vezette. A Suzukiban hárman utaztak, a hátsó ülésen utazó 93 éves tapolcai asszonyt az ütközés után próbálták újraéleszteni, de sajnos nem sikerült, a helyszínen életét vesztette. 

 

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a sofőrt és a másik utast súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Suzuki az ellenkező oldalon, az árokba csapódva állt meg. 

Fotó: Kovács Erika / Forrás: veol.hu

 

A Suzukiban egy család utazott, és a sofőr édesanyja hunyt el a balesetben. A járművekben mindenki használta a biztonsági övet, 

 

az úttest a ködszitálástól volt nedves, a kisbuszon téli gumik voltak.

A megyei hírportál úgy tudja: a Toyotában nem sérült meg senki. A műszaki mentést a badacsonytomaji tűzoltók végezték, közölte Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő. A baleset körülményeit a tapolcai rendőrfőkapitányság vizsgálja. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában