Balhéztak

2022.05.29. 05:50

Lövöldözés volt a Belvárosban - egyelőre öt gyanúsított van (videó)

Két társaság összeverekedett a VII. kerületben, a csoportos garázdaság során több lövés is eldördült.

Egy 25 és egy 23 éves férfi és élettársaik közötti konfliktus miatt május 15-ének éjszakáján mindkét részről többen, legalább tízen összegyűltek egy VII. kerületi társasház előtt. Előbb hangosan kiabáltak egymással, majd a vitából verekedés lett - írja az Origo.

A 25 éves férfi feltehetően egy gáz-riasztó fegyverrel több lövést is leadott, miközben a 23 éves férfia társaival, akik közül volt, aki baseballütőt vagy boxert tartott a kezében, a másik társaságra támadt.

A pisztolyból kilőtt lövedék miatt nem sérült meg senki. Az egyik házban lakó mobillal rögzítette, mi történik az utcán:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága az ügyben csoportosan és fegyveresen elkövetett garázdaság, valamint zaklatás miatt indított nyomozást. A kerületi ügyészség indítványára a nyomozási bíró két férfival szemben bűnügyi felügyeletet és távoltartást is elrendelt. Az ügynek egyelőre 5 gyanúsítottja van.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában