Szívszorító

2022.03.26. 21:20

Kiderült, miért ugrott a halálba az egész család a hetedikről

A családra járókelők találtak rá.

Borzasztó tragédia rázta meg Svájcot, amikor egy család öngyilkosságot követett, miután a szülők attól féltek, hogy a kiérkező rendőrök, elveszik tőlük a gyerekeiket. A rendőrség az egyik gyermek otthoni tanulása, miatt kopogtatott a család ajtaján, azonban ezzel egyidőben egy szemtanú hívta a rendőrséget, hogy embereket látott kizuhanni a lakás erkélyéről - írja a Bors.

 

A család egy hetedik emeleti lakás erkélyéről ugrott a halálba, amikor a rendőrség kopogtatott. Egy nyolcéves kislány, a 40 éves apa, a 41 éves anya és az anya ikertestvére életüket vesztették, a pár 15 éves fia pedig súlyosan megsérült.

 

Csendesek és visszahúzkodók voltak, azonban az elmúlt napokban erős füstölőszag áradt a család lakásából, de egyes szomszédok szerint a család egy szektához tartozott - nyilatkozta egy szomszéd. 

 

A családra járókelők találtak rá, közül egyikük sem viselt cipőt, így valószínűsíthető, hogy ahogy meghallották, hogy a rendőrség keresi őket, a mélybe vetették magukat.

 

 

Van segítség!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!