Vérfagyasztó pillanatok

2022.01.26. 17:00

Videón a brutális erejű ütés: majdnem halálra verte barátját a nyílt utcán a budapesti férfi

A vád szerint egy 36 éves férfi az unokatestvérével vitatkozott, amikor a barátjuk odament hozzájuk, hogy megakadályozza a komolyabb verekedést. A férfi végül őt ütötte meg úgy, hogy abba majdnem belehalt.

A 36 éves férfi másfél éve egy XV. kerületi sörözőben ivott együtt az unokatestvérével és annak barátjával. Italozás közben az asztaltársaságukban ülő nőkre fújta a cigarettafüstöt, ami miatt az unokatestvére rászólt. Emiatt szóváltás alakult ki köztük, ami a söröző előtt, az utcán folytatódott. Ott már lökdösték is egymást.

Hogy ne verekedjenek össze, utánuk ment a közös barátjuk, de a két férfi tovább vitatkozott és lökdöste egymást. A vita hevében, a férfi végül nem a vele vitatkozó unokatestvérét, hanem a barátjukat ütötte meg ököllel, amitől a férfi a földre esett. 

Az első ütés után rögtön felállt, a második után azonban hanyatt esett és a fejét a járdába ütötte, amitől elvesztette eszméletét.

A támadó ezután az unokatestvérét még többször megütötte, illetve meglökte.

A barát életveszélyes állapotban került kórházba, a támadó ellen eljárás indult - írja az Origo.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában