Desszert után jöttek a zsaru

2021.12.01. 10:49

Megette a szülinapi tortát a betörő, a rendőrök végül sütivel a zsebében fogták el

Annyira meglepődött az elfogásán a férfi, hogy még azt is bevallotta a rendőrségnek, amit nem kellett volna. Többször is visszatért, ahol finom volt az étel.

Szokták mondani: a férfit a hasán keresztül lehet megfogni. Egy alsószentmártoni lakosnak is ez lett a veszte, aki szorgalmasan dézsmálta a környék autóit, lakóházait – írja a Ripost.

Mindent vitt, ami a keze ügyébe került, olykor nyitott autóból 150 000 Ft-ot, élelmiszereket, dohányt, szeszes italokat, pendrive-ot és egyéb műszaki cikkeket is magához vett látogatásakor.

A 25 éves férfinak ráadásul kedvenc helyei is voltak, ahová többször is visszatért kéretlen vendégként. 

Vélhetően a ház asszonyának főztje ízlett neki, de szinte minden lakásban elidőzött egy kicsit a hűtő előtt. Volt, ahol születésnapi rendezvény után érkezett hívatlanul, ott a tortát is megette.

Egy családi házban már számítottak rá, tegnap előtt hajnalban meg is jelent, de pechjére a frigóig se jutott, mert a család megzavarta. A személyleírás alapján a somogyi rendőrök hamar elfogták az édesszájú besurranó tolvajt, akinek akkor is sütemény volt a zsebében.

Kihallgatásakor úgy elszégyellte magát, hogy azokat az eseteket is bevallotta, amelyek elkövetéséről még a rendőrség se tudott. Azok felderítése folyamatban van, ahogy a letartóztatása is – számolt be a megdöbbentő lopás sorozatról a magyar rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!