Időjárás

2018.01.23. 16:50

Szerdán is folytatódik a változékony idő

Néha-néha mindenhol előbukkan a nap, de sok felhőre is számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható.

Kedd éjjel egyre nagyobb területen képződik köd, és felhős lehet az ég, hószállingózás, a Dunántúlon szitálás, ónos szitálás nem kizárt.

Szerdán délen és nyugaton változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütésre számíthatunk, máshol sok lesz a felhő rövid napos időszakokkal. Az Északi-középhegység térségében túlnyomóan borult lesz az ég, elsősorban itt alakulhat ki gyenge havazás. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon szerdán a déli szél átmenetileg megerősödhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -7 fok között alakul, de északkeleten ennél néhány fokkal hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható, de délnyugaton pár fokkal enyhébb, északkeleten hidegebb lesz az idő.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!