Közlemény

2021.11.14. 15:14

Nem Jászai Gellért a tulajdonosa a volt badacsonyörsi kempingnek

Cáfolja Jászai Gellért a mai napon megjelent sajtóhíreszteléseket, mely szerint a badacsonyörsi volt kemping területén megvalósuló ingatlanfejlesztéshez és ennek kapcsán zajló fakivágásokhoz köze volna.

Határozottan cáfolja Jászai Gellért a mai napon megjelent sajtóhíreszteléseket, mely szerint a badacsonyörsi volt kemping területén megvalósuló ingatlanfejlesztéshez és ennek kapcsán zajló fakivágásokhoz bármilyen köze volna. A valóságban Jászai Gellért 2019. decemberében értékesítette a szóbanforgó ingatlanhoz köthető társasági érdekeltségeit a B-Well Ingatlanhasznosítási, valamint a B-Well Ingatlanfejlesztési részalapoknak – közölte a 4iG Nyrt. vasárnap.

A sajtóban a mai napon megjelent valótlan állítások sértik az érintett jó hírnévhez való jogát, ezért felszólítjuk a valótlan állításokat közlő médiumokat, hogy a jogi lépések elkerülése érdekében a tényeknek megfelelően pontosítsák cikkeiket, vagy felületükön adjanak helyt a sajtóközleményben szereplő valós információk leközlésének – olvasható a sajtóközleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában