értékek

2020.03.11. 19:18

Az egészséges életmódra koncentrál idén az Érték és Minőség Nagydíj pályázata

Az idei Érték és Minőség Nagydíj pályázata lefedi szinte az egész gazdaságot, a 40 főkategória több mint 100 témakörében meghirdetett, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyére május 27-éig lehet jelentkezni a Kárpát-régió egész területéről – közölte az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa.

Az idei év mottója: „Étkezzünk egészségesen, hogy egészségesen élhessünk!”

A pályázat fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség, szakmai támogatója a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A közleményben kiemelték, a pályázat célja, hogy elismerje az áruk és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, valamint szolgálja a gyártók, a forgalmazók és szolgáltatók aktív minőségpolitikájának fejlesztését.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatra jelentkezhet minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit a Parlamentben adják át szeptember 9-én.

A Hollóházi Porcelángyár Kft. alkotógárdája által készített egyedi iparművészeti trófea

A meghirdetett 40 pályázati főcsoport érinti többek között a vendéglátást, az építő-, a bútor-, a mezőgazdasági- és élelmiszeripart, az infrastrukturális beruházásokat, az életminőség javítására szolgáló termékeket, szolgáltatásokat, a csomagolástechnikát, az informatikai programokat, rendszereket, szabadidős és kulturális tevékenységeket, rendezvényeket, az oktatást, az orvostechnikai- és kozmetikai szegmenset, a lakberendezést vagy akár a webshop szolgáltatásokat.

Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Titkárság ügyvezető igazgatója a közleményben a tanúsító védjegyet hídhoz hasonlította a vállalkozók és a fogyasztók között.

Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke a közleményben méltatta a kiírók törekvését, hogy a tudatos vásárlás és fogyasztás előmozdítását összekapcsolják a kimagasló minőséget előállító hazai termelők elismerésével.

Azok a vállalkozások ugyanis, amelyek az alkotás és a teremtés útján járva, a magyar földből, magyar alapanyagokból és hazai munkaerő közreműködésével, kreativitásukat latba vetve, készítik el termékeiket, sikerükkel Magyarország sikeréhez is hozzájárulnak

- mondta a közlemény szerint.

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára kiemelte, az Érték és Minőség Nagydíj azokat a szereplőket tömöríti, akik felismerték, hogy termékeikkel, értékmentő és értékteremtő munkájukkal saját közösségük erejét gyarapítják.

Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke a közleményben kiemelte, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség harmadik éve külhoni támogatója az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatnak, évről évre emelkedik az elismerést Erdélyből elnyerők száma, mindez azt bizonyítja, hogy a honi magyar termékek és szolgáltatások magas szakmai színvonalat képviselnek, megállják a helyüket a határainkon túl is.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2020-ban harmadik alkalommal írta ki a Diamond Szervezőiroda Bt., a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., az erdélyi székhelyű Multinvest SRL., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., és a Szám-Pont Kft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!