Biztos növekedés

2018.06.08. 11:47

Puskás Imre: a legfontosabb, hogy a magyar emberek is lássák a gazdaság fejlődését

A Nemzetközi Valutaalap, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank és az OECD után a Világbank is elismerte a magyar gazdaság teljesítményét.

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője az Echo TV Napi aktuális című műsorában azt mondta: a gazdaság stabilitásának alapja a magyar emberek munkája, ezért elsődleges, hogy ők is érzékeljék a munkájuk kézzel fogható eredményét.

A szóvivő kiemelte, hogy nagy jelentősége van azoknak a pozitív visszajelzéseknek, melyek olyan szervezetektől érkeztek, amelyek korábban nem viseltettek különösebb jóindulattal a magyar kormány felé. A Világbank úgy ítéli meg, hogy a magyar gazdaság növekedése meghaladja majd a 4 százalékos növekedést. Puskás szerint ez azt jelzi, hogy „nem csak mi érezzük úgy, hogy a magyar gazdaság évről-évre stabilan jól teljesít”.

A nemzetközi visszajelzéseken kívül azt is hangsúlyozta, hogy ennek a jó teljesítménynek a magyar emberek munkája adja az alapját, ezért az a legfontosabb, hogy a magyar emberek előre tudjanak lépni.

Mint elmondta, a fogyasztásban és a kiskereskedelmek forgalmában folyamatos emelkedés tapasztalható, tehát az emberek több pénzzel gazdálkodnak, például többet tudnak vásárolni, el tudnak menni nyaralni. Puskás Imre kiemelte, hogy ez nem csak a jövedelmek emelkedésének köszönhető, hanem a családi adókedvezményeknek is, amelyek sokat segítenek azoknak az embereknek, akik gyereket vállalnak és nevelnek.

Borítókép forrása: Echo TV

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában