egy dolgot viszont sose műttetne meg

2020.12.12. 18:06

Rémisztően hangzik! Kiszakadt Köllő Babett műmelle

Egy Pamela Anderson-film hatására csináltatta meg először a melleit Köllő Babett, ám a behelyezett implantátum később kiszakadt. Ennek következményeként mai napig szilikondarabok vannak a szervezetében.

Forrás: tv2

Fotó: Andras Deak

Édesanyja féltette Köllő Babettet, amikor huszonévesen egy Pamela Anderson-film hatására megműttette melleit. Nagymamája ugyanis tragikusan fiatalon, 47 évesen mellrákban halt meg. A Sztárban sztár zsűritagjának meg is gyűlt a baja a 2003-ban behelyezett implantátumokkal, amely öt évvel később kiszakadt – erről Lilu YouTube-csatornájának legújabb adásában mesélt a Bors szemléje szerint.

Anorexiával küzdött

Babett bevallotta, 16 évesen anorexiával küzdött. Próbálta magát hánytatni is, bár az nem sikerült, volt olyan nap, amikor csak egy almát és egy brióst evett, miközben 5-6 balettórát lenyomott.

Balett-táncosként diplomáztam, nagyon nem volt mellem, és ez iszonyatosan zavart. Olyan mélyponton voltam, hogy belenéztem a tükörbe és sírógörcsöt kaptam.

– mesélte Lilunak.

Kiszakadt mellimplantátum

Annyira zavart, hogy amikor az exemmel – akkor voltam 21-22 éves – elmentünk moziba és kijött a Pamela Andersonnak az új filmje, én sírva mentem ki a moziból. Akkor döntöttem el, hogy mellműtét – emlékezett vissza Babett, akinek anyukája nagyon nem szerette volna a műtétet. Mamája ugyanis 47 évesen mellrákban halt meg. Később a dívának is meggyűlt a baja az implantátumokkal.

Az elsőt 2003-ban tetettem be, 2008-ban kiszakadt és az még a remek pipes implantátum volt, és ilyen pangó szilikondarabok vannak még a szervezetemben, ami nem feltétlenül pozitív

– vallotta be Babett.

Az orrával elégedett

A díva idén újra kés alá feküdt, és meg is mutatta új szilikoncicijeit. Amivel viszont egész életében elégedett volt az az orra. Egyszer egy plasztikai sebész azt mondta neki, a legtöbben pontosan olyan orrot akarnak, mint az övé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában