elképesztő eredmény

2021.01.20. 22:01

Rájuk sem lehet ismerni! Emilio 80, Tina 25 kilót fogyott – ez volt a módszerük

Rövid idő alatt rengeteget fogyott a házaspár. Rájöttek, a fogyásnak fejben kell eldőlnie.

Forrás: Bors

Elképesztő fogyásról számolt be a minap Bangó Margit unokája, Tina, aki alig hat hónap alatt 25 kilót dobott le.

„Emillel együtt kezdtünk a diétába hat hónappal ezelőtt, és büszkén jelenthetem, hogy nagyon jól haladunk. Én 25 kilót, Emilke a kezdeti súlyához képest már 80 kilót fogyott le. Emillel közösen döntöttünk az életmódváltás mellett. A kiváltó ok az volt, hogy egy időben már nem jöttek rám az XL-es ruhák” – mondta a Borsnak Tina.

Fotó: Bors

Emilio felesége a gyomorgyűrűt is kipróbálta, amit aztán egy gyulladás miatt ki kellett venni. Majd egy gyomorszűkítő műtéten is átesett, de a kilók továbbra is csak gyarapodtak. Ezért elhatározta, hogy nem beavatkozásra, hanem életmódváltásra van szüksége. Egyik napról a másikra változtatták meg az étkezésüket és beépítették a mindennapjaikba a testmozgást is.

„Eljutottunk oda, hogy jobban szeretünk öltözködni, mint enni. Ezen nagyon jókat röhögünk Emillel”

– mondta nevetve Tina.

„Elkezdtem az edzést és nagyon odafigyelek a kajára. Könnyű, nem túl zsíros ételeket eszem, sült húst, zöldségpüréket, a köreteket és a szénhidrátokat elhagytam. Nagyon fontos, hogy rengeteg vizet iszom” – mondta egy korábbi cikkben a Borsnak, Emilio, amikor a módszerről kérdezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában