igazságtalanul bántják

2021.04.06. 17:50

Durva támadásokat kap Bereczki Zoltán az autóbalesete miatt, nem hagyta szó nélkül

Először szólalt meg a színész a négyes karambollal kapcsolatban. Azt mondja, az internet népe nekiesett, hogy felelőtlen alak, amiért veszélybe sodorta terhes párját.

Forrás: LifeTV

Bereczki Zoltán súlyos autóbalesetet szenvedett pénteken kora délután, az M7-es autópályán. A színész kedvesével, Bata Éva színésznővel és a kislányával, Zorkával a Balatonra tartott, amikor a rácsúszásos baleset történt. Szerencséjükre mindenki karcolás nélkül megúszta az ütközéssorozatot, Bata Évát a helyszínről mégis mentőhelikopter szállította kórházba.

„Ennek a balesetnek az elszenvedője vagyok, nem az okozója, minden híresztelés ellenére. Hátulról találtak el, ahogy megálltunk egy közlekedési helyzetben.

Nyilván az illető megijedt, fékezett egyet, a következő már nagyobbat fékezett, és megállt a sor. Előttem is megállt egy autó, én is megálltam, a mögöttem lévő azonban, vagy nem figyelt, vagy gyorsan jött, belénk szállt, és beletolt az előttünk lévő autóba. Ezután megjött még egy autó, és az is belerongyolt a kocsisorba. Így lett négyes karambol” – mondta a Life TV Ébredj velünk! műsorvezetőjeként élő adásban Bereczki.

A színész a karambol után – talán nem meglepő – kapott hideget-meleget az interneten.

„Mit száguldozok, most majd tanulok, hogy képzelem, hogy egy terhes nővel ilyen gyorsan megyek... ilyeneket írtak. De mivel húsz éve vagyok a rivaldafényben, ehhez már hozzá vagyok szokva. Nem idegesítem rajta magam, örülök, hogy ennyivel megúsztuk”

– tette hozzá a Bors cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában