aggódnunk kéne?

2021.02.15. 15:06

Döbbenet! Mádai Vivien és Szabó Zsófi is látványosan belefogyott a válásba

Szabó Zsófi és Mádai Vivi is szemmel láthatóan lefogyott, mióta bejelentették: korábban tökéletesnek tűnő házasságuk véget ért. Ráadásul kettejük szakítását alig egy hét választotta el.

Forrás: tv2

Szinte egy időben, alig egy hét különbséggel jelentette be a két műsorvezetőnő, hogy válik: Szabó Zsófi január végén, Mádai Vivi pedig február legelején döbbentett le mindenkit magánéleti válságuk hírével.

Kettejük házassága nem csak a végében hasonlatos: mindketten fiatalon megtalálták meg a szerelmet egy-egy jó kiállású, befolyásos férfi oldalán. Minden úgy alakult, ahogy a nagykönyvben meg van írva; esküvő, gyermek, hatalmas közös ház, vidám, mosolygós családi képek... aztán egyik pillanatról a másikra minden darabokra hullott – idézi fel a párhuzamokat a Metropol alapján a Bors.

Fotó: Bors

Látványosan lefogyott Vivi és Zsófi is

Ha megnézzük Zsófi és Vivi friss fotóit, feltűnhet: mindketten hatalmas külső változáson mentek keresztül a közelmúltban.

Mádai Vivit mintha kicserélték volna
Fotó: Bors

Egy közeli ismerős a közelmúltban arról beszélt: Mádai Vivi látványosan lefogyott az utóbbi időben, ami nem csak a rendszeres edzéseknek volt köszönhető. Vivien mindig ügyel arra, hogy kifele azt mutassa, minden rendben van.

Tudni lehet: a műsorvezetőnő jógázással edzi a testét és a lelkét.

Szabó Zsófiban pedig az utóbbi hetekben családján kívül a rajongói tartják a lelket. Szexi, formás idomait a műsorvezetőnő izmokra cserélte; az utóbbi hetekben több kilót fogyott és szemmel láthatóan vékonyabb lett a futástól.

Szabó Zsófi is sokat fogyott
Fotó: Bors

Borítókép: Mádai Vivi a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsor egyik felvételén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában