Bulvár-celeb

2023.04.20. 13:35

Bombahír: Tápai Szabina újra szerelmes

Egyre jobban hasonlít a régi önmagára – mondják a barátok.

Forrás: TV2

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága az elmúlt években szinte csak a gyermekáldásról szólt, és kívülről nézve úgy tűnt, kisfiukkal, Benivel és két tündéri kislányukkal, Millával és Bellával ők az egyik legszebb és legboldogabb sztárpár – írja a Story. 

Ám a gyönyörű kézilabdás februárban bevallotta, hogy az idilli kapcsolat igazából már jó ideje megromlott. Két évig harcolt Gáborért és azért, hogy egy család maradjanak, ám végül feladta a szomorú küzdelmet és a válás mellett döntött. 

Profi sportolói múltjához méltón Szabina hamar megrázta magát, és felállt a padlóról. Három csemetéje mellett munkába állt, és újra belevetette magát a sportolásba is. Erejéért és kitartásáért pedig, úgy tűnik, megjutalmazta az élet: azt beszélik, már nincs egyedül. 

„Végre van valaki mellette, aki újra mosolyt csal az arcára, aki mellett újra bomba nőnek érezheti magát. Ha valakinek kijár a boldogság, akkor az Szabina. Sokat szenvedett az elmúlt években” – mesélte a story.hu-nak egy bennfentes, aki szerint Szabina egyre inkább kezd hasonlítani a régi önmagához: 

ahhoz a gyönyörű, vidám és pozitív személyiséghez, akit az utóbbi években kevésbé láthattunk. Az új élete, az új szerelem teljesen felvillanyozza. 

Tápai Szabinát is megkereste a magazin a hírrel kapcsolatban, de nem reagált még a kérdésekre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában