Bulvár-celeb

2023.03.21. 05:50

Kis Grófónak súlyos áldozatot kell hoznia az egészsége érdekében

A Bulibáró nem eszik és költözik.

Forrás: Youtube

Kis Grófo imádja a krumplit és a rántott húst, de ezektől most januárig el kell köszönnie. A fejébe vette ugyanis, hogy januárig mindenképp lead 10 kilót, és bár sokan megszegik ezeket a fogadalmakat, szerinte az ő akaratereje erősebb, mint valaha – derül ki a Ripost cikkéből. 

Bár a folyamat remekül halad, a rengeteg utazás megnehezíti a dolgát. Amikor ugyanis otthon van, imádott felesége nagyon odafigyel arra, hogy a Bulibáró helyesen étkezzen és minél kevesebb szénhidrátot vigyen be a szervezetébe, viszont amikor úton van, mindez felborul.

Fotó: Szabolcs László / Forrás: Ripost

„Azt vettem észre, hogy már a benzinkúton kapható szendvicsek csomagolásán is csak azt nézem, hogy mennyi bennük a szénhidrát, be lehet golyózni ettől! 

Szerencsére van egy személyi edzőm, aki remek étrendet állított össze nekem, és amikor csak időm engedi, izzasztó karidóedzéseken veszek részt. Két kilót fogytam is a korábbi mérés óta, aminek nagyon örülök. Egyébként az orvosom is figyelmeztetett arra, hogy egészségügyi szempontból mindenképp le kéne adnom pár kilót. 

Ráadásul refluxom is van, amit mára megtanultam kezelni, de így néhány élelmiszert örökre ki kell zárnom az életemből. Ilyen például a ketchup, amit egyébként imádok, de lemondok róla” – mesélte a Borsnak Kis Grófo, aki hónapokon belül elköltözik Szolnokról, és egy Budapesthez közeli településen kezd új életet családjával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában